Vad är det du säger!?

Vad är det du säger!?

När

16 april    
18:30 - 20:00

Var

Gamla Elverket
Ölandsgatan 8, Falun

Event Type

Vad är det du säger!? är en rolig, underhållande och samtidigt tankeväckande föreläsning om hur vi människor kommunicerar med vår kropp och hur vi kan använda kroppsspråket till att förbättra våra relationer, vår hälsa och påverka andra människor på ett positivt sätt.

Raimo var en av pionjärerna vid introduktionen av Ayurveda i Sverige i mitten av 1980 talet. Hållning, muskeltonus och energi är direkt kopplat till matsmältningen och som visar sig i kroppspråket. Raimo berättar om ämnesomsättningsprinciperna Vata, Pitta och Kapha som med rätt kunskap går att styra. Raimo är också meditationslärare med över 40 års erfarenhet av traditionell vedisk meditation med 5000-åriga rötter.

Ur innehållet:
• Skratta är livet! Om glädjen, hälsan, kroppsuttryck och varför lyckan är viktig i livet!
• Känslans väg till kroppsspråk.
• Kommunikationen och hälsan på arbetsplatsen – bättre laganda, lägre sjuktal, färre konflikter, ökad trivsel och ökat samarbete. En föreläsning för alla som vill må bättre och prestera mer!

Vad säger publiken?
”Tack för att ha förlängt mitt liv”
”Trevligt med fakta blandat med humor”
”Fantastiskt medryckande underhållning. Dessutom intressant budskap”
”Många extraplus, en upplevelse jag alltid kommer att ha med mig. TACK!!!”

Ordinarie pris 299 kr
Grupprabatt 5 personer eller fler: 50 kr per biljett, rabattkod ”Grupprabatt” Boka biljetter på Magnet: https://goo.gl/U4zGki Kontakt: info@novarum.se

Gamla Elverket, lokal Folkbildaren, Ölandsgatan 8, Falun Endast förköpta biljetter, köp senast 10 april

Lämna en kommentar