The Mish-Mash Club

The Mish-Mash Club

När

23 november - 24 november    
21:00 - 01:00

Var

Rådhuskällaren
Slaggatan 2, Falun

Event Type

Det här blir en extra speciell kväll för alla älskare av dansant musik med rytm och hjärta. Vår gäst Dan Rehn åker från Örebro med en samling vinylskivor som många skulle offra kroppsdelar för.

Dan driver sedan ett antal år Klubb Skattkistan i Örebro, som alltid bjuder upp till dans med det allra svängigaste från 50- och 60-talet. Vår vän är även initiativtagare till Örebro Soul och Northern Soul-klubben Shoes & Crackers.

Räkna med att vi får höra Soul, Ska och Rhythm & Blues som flyttar berg och belägrar dalar, men bli inte överraskad om din kropp även rör sig besinningslöst till jazz, latin, cumbia, afrobeat och annat bra från förr. Precis som vi vill ha det, med andra ord!

Entré: 100 kr cash

Glöm inte att ni kan boka hotell med Mish-Mash-rabatt om ni vill ha promenadavstånd till en skön säng efter festen. First Hotel Grand i Falun erbjuder en rabatt på 15% för alla Mish-Mash-gäster.
Rabatten gäller på aktuella ”dagspriser” och vid bokningen ska ni ange bokningskod ”Mish-Mash”. I nuläget går det tydligen inte att boka med koden via deras webbplats, men det går bra att boka via telefon eller e-post.

grand.falun@firsthotels.se
023-79 48 80

Välkomna!

Lämna en kommentar