The Mish-Mash Club

The Mish-Mash Club

När

30 mars - 31 mars    
21:00 - 01:00

Var

Rådhuskällaren
Slaggatan 2, Falun

Event Type

“Å, nej! Redan säsongsavslutning!”, tänker ni nu. Det är förvisso sant, men innan vi stänger dörrarna på Rådhuskällaren har vi en fantastisk kväll framför oss.

Vi bjuder återigen in ett par av landets bästa DJs för att sprida ren och skär magi i Faluns mysigaste bar. Denna gång är det Henrik Åkerberg och Marcus Hjoberg från The Pacemaker Rhythm ‘n’ Soul Club som tar tåget från Stockholm, och det är vi både stolta och glada för!

The Pacemaker Rhythm ‘n’ Soul Club som startades av Henrik och Marcus i Stockholm 2013 är inriktad på RnB och tidig Soul.

Henrik har under många år byggt upp ett namn som en av de bästa RnB/Exotica-samlarna i Europa under pseudonymen Sophisticated Savage och har spelat på många olika events i Europa samt arrangerat många klubbkvällar i Stockholm som Say Yeah! på Lilla Baren Riche och Tiki Room.

Marcus Hjoberg är ursprungligen från Götet och blev kär i Rare Soul för ca 20 år sedan och började snabbt samla och spela skivor. Han bodde sedan tio år i London och drev flera klubbar där, främst Hard As Nails RnB Club. Marcus har också spelat på otaliga events i UK och runt om i Europa, främst på Northern Soul och Mod/Rnb-scenen.

Tillsammans har de bjudit in internationella och smått legendariska DJ’s till Pacemaker och fortsätter sprida sin musikaliska blandning på Sveriges skönaste dansgolv.

Och nu är det alltså dags för Henrik och Marcus att snurra sina 45:or med själfulla bitar för oss i Falun. Gissa om det kommer att bli både muntert och svettigt på dansgolvet!

Entré: 100 kr cash

Glöm inte att ni kan boka hotell med Mish-Mash-rabatt om ni vill ha promenadavstånd till en skön säng efter festen. First Hotel Grand i Falun erbjuder en rabatt på 15% för alla Mish-Mash-gäster.
Rabatten gäller på aktuella “dagspriser” och vid bokningen ska ni ange bokningskod “Mish-Mash”. I nuläget går det tydligen inte att boka med koden via deras webbplats, men det går bra att boka via telefon eller e-post.

grand.falun@firsthotels.se
023-79 48 80

Lämna en kommentar