The Mish-Mash Club

The Mish-Mash Club

När

15 februari - 16 februari    
21:00 - 01:00

Var

Rådhuskällaren
Slaggatan 2, Falun

Event Type

Eftersom vi hade en sådan festlig avslutning på 2018 förra gången vill vi inte börja det nya året med något mindre än en rejäl urladdning. Vi har därför bjudit in Magnus ”Munken” Räms och Robert Kruus för att leverera den mest dansanta soul som går att hitta.

Magnus driver legendariska Club Soul på Fasching som varit en oas för alla danssugna stockholmare de senaste 25 åren. Just det! I december firade Club Soul storstilat sina första 25 år som institution i stockholmsnatten, och de fortsätter med att bjuda på det bästa av det bästa varje lördag!

Robert är återkommande gäst-DJ på Club Soul och har dykt upp både här och där i Stockholms klubbliv under de senaste 25 åren, både när det vankats indiepop och musik som kan kopplas till Mod-scenen.

Hoppas ni fattar vilket makalöst tillfälle detta är! Så missa inte chansen när The Mish-Mash Club bjuder upp till dans med dessa supersköna gäster bakom vinylspelarna.

IT’S SOUL OR NOTHING!

Entré: 100 kr cash

Glöm inte att ni kan boka hotell med Mish-Mash-rabatt om ni vill ha promenadavstånd till en skön säng efter festen. First Hotel Grand i Falun erbjuder en rabatt på 15% för alla Mish-Mash-gäster. Rabatten gäller på aktuella ”dagspriser” och vid bokningen ska ni ange bokningskod ”Mish-Mash”. I nuläget går det tydligen inte att boka med koden via deras webbplats, men det går bra att boka via telefon eller e-post.

grand.falun@firsthotels.se
023-79 48 80

Lämna en kommentar