Ta fram din inre apa och kom med och klättra med oss Makalösa föräldrar på Mono Loco!

Ta fram din inre apa och kom med och klättra med oss Makalösa föräldrar på Mono Loco!

När

17 oktober    
15:15 - 16:30

Event Type

Hej alla fantastiska föräldrar!
Nu har vi Covid 19 anpassat oss och anordnad aktivitet utefter dess förutsättningar.
Den 17 oktober kl 15.15 har vi bokat in oss på Mono Locos klättringsklubb där vi både får bouldra (klättra fritt utan lina) men också för dom som vill repklättring med instruktörer!
Ni får själva välja om ni som vuxna vill klättra eller om vi släpper lös våra barn i Mono Locos härliga klätterlokal medans vi föräldrar tar en pratstund över en fika.
Praktisk info:
Det finns 18 platser till denna aktivitet och aktiviteten är gratis för medlemmar, så ingen aktivitets avgift på denna aktivitet!
Anmälan gör du genom att skicka ett mail till Linn.bern.lb@gmail.com. När du fått bekräftelse så är du anmäld och anmälan är bindande.
Som vanligt är det först till kvarn som gäller och varje familj tar med sig eget ät och drickbart.
OBS: Tänk på restriktioner och förhållningssätt i dessa corona tider, uppvisar du eller någon familjemedlem sjukdomssymtom så uppskattar vi att ni visar hänsyn till det och stannar hemma.
Utrustning finns på plats och alla klättrare blir utrustade med det dom behöver på plats.
Utrustningen består av skor och sele för dom som vill repklättra.
Detta är en aktivitet för ALLA åldrar, det är du som förälder som bestämmer över vad du anser är en passande ålder men denna aktivitet är till för alla, från 0 år upp till 99 år, det är bara du själv som sätter gränserna!
Vi hoppas på samma härliga uppslutning som vi brukar ha och att vi får med oss många av våra nya medlemmar, extra varmt välkomna till er!
Är du inte medlem men vill väldigt gärna vara med på våra äventyr och i vår gemenskap så blir du enkelt medlem genom att gå in på https://makalosa.org/bli-medlem/.
Där till höger klickar du på den gröna knappen “bli medlem” och fyller i dina ḱontaktupgifter och sen är du medlem!
Medlemskapet kostar bara 200 kr per år och du får en uppsjö av gemensamma aktiviteter med andra ensamstående föräldrar som du kan ta del av när du väl blivit medlem.
Varmt välkomna till vår härliga gemenskap!
Vi hoppas vi ses på vår nästkommande aktivitet den 17 oktober!

Lämna en kommentar