Star for Life in Concert

Star for Life in Concert

När

17 oktober    
19:00 - 21:00

Var

Lugnetkyrkan
Lugnetvägen 1 , Falun, Dalarna

Event Type

Kom och upplev en fantastisk konsert utöver det vanliga till förmån för Star for Lifes arbete i södra Afrika.

Star for Life in Concert är en fantastisk musikupplevelse för alla åldrar, med artister från Sverige och Sydafrika, som tillsammans med en stor kör från Falun ger dig en oförglömlig kväll.

Medverkar gör Triple & Touch, den sydafrikanska artisten Thandiwe Mbobo och fantastiska Star Choir South Africa. Gästartist är Sonja Aldén, den folkkära sångerskan och låtskrivaren som med sin röst och musik har trollbundit sin publik i många år. Konserten anordnas till förmån för Star for Lifes arbete i södra Afrika.

Sedan 2006 har Star for Lifes musikambassadörer Ken Wennerholm och Göran Rudbo i Triple & Touch, tillsammans med sydafrikanska ungdomar och coacher, genomfört konserter och galor i hela Sverige för att sprida kunskap om Star for Lifes arbete i södra Afrika. Över 60 000 svenska ungdomar har under de senaste åren medverkat i dessa konserter.

Om Star for Life:
Star for Life är en icke vinstdrivande organisation som grundades 2005 och arbetar med utbildning för att stärka ungdomars självkänsla, hjälpa dem leva ett liv fritt från aids och visa dem att de kan påverka sin egen framtid. Skolprogrammet finns nu i mer än ett hundra skolor i södra Afrika. Star for Lifes arbete utgår ifrån FN:s konvention om barns rättigheter samt FN:s milleniemål, som ytterst syftar till att skapa hållbara och rättvisa samhällen. Star for Life är en insamlingsstiftelse med 90-konto och är politiskt och religiöst oberoende. Sedan starten har 300 000 elever fått motivationshöjande träning och hälsoutbildning genom Star for Lifes arbete i Sydafrika och Namibia.


Info: https://starforlife.org/inconcert

Lämna en kommentar