Lars Moberg om Kina!

Lars Moberg om Kina!

När

20 mars    
18:00 - 21:00

Var

Magasinet
Tullmakaregatan 12, Falun, Sverige, 79131

Lars Moberg är en av SVT:s mest kända utrikesreportrar som i mer än 30 år rapporterat från världens olika hörn. I det spännande föredraget ”Kina – om makt, rädsla och förtryckta uigurer” bjuder han på personliga inblickar och politiska betraktelser från sin tid som utrikeskorrespondent i Asien stationerad i Peking. Lars Moberg utlovar en resa som både belyser det fantastiska Kina liksom bristen på demokrati och ökad repression mot oliktänkande.

Många känner igen ansiktet och rösten, men kanske är det inte lika många som vet att Lars Moberg är född och uppvuxen i Rörbäcksnäs och att han under sitt vuxna liv haft Falun som den fastaste punkten mitt i allt resande. Dessutom har han aldrig långt till fiolen. Så missa inte detta ypperliga tillfälle att göra Falun och världen både större och mindre med Lars Moberg som ciceron!

Inled med asiatiska smaker kl 17!
För den som vill komma i stämning med asiatiska smaker har SMAK tagit fram två goda nudelrätter (en vegetarisk variant och en med kyckling), så kom direkt från jobbet! Pris 100 kr, förbokas på ted@smakcatering.se eller 070-593 44 90.

Dörrar och mat kl 17, föredrag kl 18, bar och eftersnack till kl 21!

Köp biljett här (150 kr) https://magasinetfalun.se/

Lämna en kommentar