Emil Jenssen Live

Emil Jenssen Live

När

4 augusti    
00:00

Var

Art of mine Creative Center Falun
Gruvgatan 53, Falun, Dalarna, 79161

Event Type

Efter sina hyllade sommarprogram i radio, har Emil Jensen senaste året turnerat med sina föreställningar för fulla hus genom hela Sverige. Tidigare i år släppte han nytt album och boken ”Vad var det jag sa?” som är en samling av alla hans radioprat.

Emils liveframträdanden har beskrivits som just sommarprat på scen, där hans låtskatt varvas med personliga berättelser och samhällssatir. I sin helt egna blandning av komik och allvar tar han mellansnacket till en ny genre, där ämnen som hållbarhet och medmänsklighet är ständigt återkommande teman.

Genom åren har Emil uppmärksammats för sin ordkonst och musik, men också för det engagemang som löper genom hans texter och artisteri och inte lämnar någon oberörd.Han har fått ta emot mängder med priser och fick senastEvert Taube-priset för sitt låtskrivande, han är krönikör på söndagar i ”Godmorgon, världen!” i Sveriges Radio där han också hörs återkommande i ”Tankar för dagen”.

Han har gjort en hel sommarturné per cykel, 300 mil med gitarren på ryggen, som en manifestation för klimatet, han har långfilmsdebuterat som skådespelare i Jan Troells oscarsbidrag ”Maria Larssons eviga ögonblick” och sen tidigare är han Europamästare i poetry slam.

I sommar gör Emil bara ett fåtal exklusiva och intima uppträdanden och ett av dessa blir på Somrig Söndag i Falun, tillsammans med Hanna Ekström från Stockholm Strings.

Köpt biljett återbetalas ej. Endast betald bokning är giltig.
I entrén visar du ditt bekräftelsemail och anger namn eller bokningsnummer. Ingen fysisk biljett behöver skrivas ut.

Medtag picknickfilt eller egen stol. Det är tillåtet att ta med eget fika och försäljning på plats kommer att finnas.
Vid regn flyttas konserten inomhus. Information om detta kommer att publiceras på www.artofmine.se.

Varmt Välkomna!

Lämna en kommentar