Aspebodadagen

Aspebodadagen

När

21 maj    
10:30 - 16:00

Event Type

Välkomna till Aspebodadagen 2023!
Söndag den 21a maj träffas vi i sköna Aspeboda och firar in våren och vår härliga by!
Det finns aktiviteter för stora och små, allt från tipromenad och ponnyridning till chippningsträning med golfklubben och fotbollsmatch med Aspeboda sportklubb!
Bagarstugan kommer vara igång och baka ljuvligt gott bröd, Skogsnära som har Smedsboden kommer vara på plats med årets grönsaks- och blomplantor och Prästgården kommer öppna upp för att förevisa sin biodling och sälja honung!
I Bygdegården kommer ni kunna få titta på Aspeboda Science Clubs prisvinnande robotar, vara med på skattjakt samt fynda på Loppis.
Klockan 16 är det jubileumskonsert i Aspeboda kyrka som firar 60 år, och då kommer både Aspeboda spelmanslag och folkdansare vara med och uppträda. Och redan under dagen kommer det hållas guidade turer av kyrkan och den gamla likvagnen!
Dagen inleds med invigning och korandet av årets aspebodabo klockan 10.30 vid församlingshemmet och sedan är det aktiviteter igång runt hela området fram till klockan 16.
I församlingshemmet säljs det både lunch och fika och det kommer även finnas korvgrillning både utanför samt nere på fotbollsplanen.
På fotbollsplanen huserar Aspeboda Sportklubb och bjuder både på gemensam fotbollsmatch och familjegympa. Falun-Borlänge golfklubb är även på plats med sitt Pro som bjuder på chippningsträning!
Och uppe i församlingshemmet bjuds det på prova på Yoga med Moksha.
Alla är välkomna, både Aspebodabor och utomsocknes!
Parkering finns på förevisade platser.
Varmt Välkomna!

Lämna en kommentar